Gamma-butyrolacton (GBL)

(2 klantbeoordelingen)

160.00

HS-code: 3814009099
EAN: 7448137234227
GEWICHT: 1000 ml
Zuiverheid: 99,995%
Categorie:

GBL kopen bouwmarkt

Talrijke toepassingen

GBL wordt veelvuldig gebruikt als industrieel reinigingsmiddel, oplosmiddel voor verfverwijdering en zelfs in de elektronica. Het werkt vooral goed bij het verwijderen van hardnekkige resten en vuil. Vanwege de werkzaamheid is het een product dat essentieel is voor tal van industrieën.

Snelle distributie

 Wij zijn ons ervan bewust hoe kostbaar tijd is. Hierdoor doen wij ons best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Dankzij ons effectieve logistieke netwerk zijn wij in staat om snelle en betrouwbare leveringen in heel Duitsland en Nederland te verzorgen.
Leer meer over de voordelen van gamma-butyrolacton in druppelvorm voor uw specifieke toepassingen. Kopen GBL veilig en legaal in onze onlineshop en ervaar de hoogste kwaliteit en service.

Bestel gemakkelijk online

met behulp van onze intuïtieve webwinkel. GBL kopen is nu eenvoudiger dan ooit. Om aan uw unieke eisen te voldoen, is er een verscheidenheid aan formuleringen en hoeveelheden beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat uw koopervaring zo aangenaam mogelijk is, biedt onze winkel uitgebreide productbeschrijvingen en behulpzame klantenservice.

2 beoordelingen voor Gamma-butyrolacton (GBL)

  1. KS

    Gblkopen has amazed me once more. They handled the problem with my order promptly and courteously. They are a fantastic company with top-notch client support! Extremely dependable and recommended.

  2. Ibrahim Elrayah

    I’m really happy to be using this company for the second time. placed on Thursday, August 29. delivered on Saturday and shipped the same day. Without a doubt, returning for more.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *